Birleşik Rusya aktivistleri Moskova’daki bir askeri hastanede yaralı SVO katılımcılarını ziyaret etti

Birleşik Rusya aktivistleri Moskova’daki bir askeri hastanede yaralı SVO katılımcılarını ziyaret etti
2024

Savaşçılara ev yapımı ikramlar ve meyveler getirildi
Birleşik Rusya üyeleri hastaneye geldi. P.V. Mandryka, askeri personeli Babalar Günü’nde tebrik edecek.

Birleşik Rusya’nın Moskova’nın doğusundaki yerel şubesinin genel sekreteri Elena Khaustova ile birlikte savaşçılar, Preobrazhenskaya Pomoga yardım vakfı gönüllüleri Natalya Churicheva ve Preobrazhenskoye bölgesi belediye yardımcısı Svetlana Kobzar ve belediye yardımcısı tarafından ziyaret edildi. Kosino-Ukhtomsky bölgesi Irina Kuvshinova , partinin Doğu Bölgesi Ekaterina Bakeeva’nın yerel şubesinin Destekçileri Konseyi başkanı .

Preobrazhenskaya Pomoshch Yardım Vakfı ekibi, geleneksel “Evin Sıcaklığı” kampanyası kapsamında savaşçılar için doyurucu yemekler hazırladı. 1360 No’lu okulun öğretmenleri moral vermek ve sağlığı iyileştirmek için meyve sepetleri hazırladı. Ekaterina Bakeeva, askeri personeli tatilde chak-chak ve zencefilli kurabiye ile tebrik etti ve Irina Kuvshinova, Kosino-Ukhtomsky’deki Hayat Veren Üçlü Kilisesi rektöründen askerlere turtalar getirdi.

Birleşik Rusya ayrıca savaşçılardan birinin doğum gününü kutladı. Mumlar, hediyeler ve tebriklerle dolu bir pasta hastanede gerçek bir şenlik atmosferi yarattı.

Elena Khaustova, “Çocukların yanına her geldiğimizde, Anavatanımızın çıkarlarını savunmadaki cesaretleri ve kahramanlıkları için onlara teşekkür ediyoruz” diye vurguladı.

Hoparlör
Khaustova Elena Vladimirovna
Khaustova Elena Vladimirovna
Moskova Doğu İdari Bölgesi Birleşik Rusya Partisi Yerel Şubesi Genel Sekreteri
#Moskova
#bölgeler
#Khaustova
#askeri hastane
#Tebrikler
#SVO katılımcıları
#BabalarGünü
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aktivisty-edinoj-rossii-navestili-ranennyh-uchastnikov-svo-v-moskovskom-voennom-gospitale

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*